Încă un turdean a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, acestea suferea și de comorbidități.Decesul a survenit duminică, în cursul zilei de luni având loc înmormântarea. Condoleanțe familiei!

Turdeanul a fost internat timp de câteva săptămâni pe secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase, dar cu toate eforturile medicilor de-al salva a pierdut lupta cu viața. Din informații neoficiale, acesta avea și diabet plus alte boli cronice, arată turdanews.ro

În cursul zilei de luni Prefectura Cluj anunța că de la începutul pandemiei și până ieri, 54 de pacienți cu coronavirus au decedat, din care 36 din județul Cluj.

La nivel național, în intervalul 23.08.2020 (10:00) – 24.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 37 de decese (18 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Mehedinți, Prahova, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

coral