Simona Halep deţine un hotel de patru stele, denumit Lotus Studio, la malul Mării Negre, mai exact în nordul staţiunii Mamaia, fiind poziţionat în apropierea cluburilor de fiţe din această zonă. Acesta are 20 de camere, iar sportiva a investit în complex peste 1,5 milioane de euro.

Costurile pentru o singură noapte de cazare se ridică la o sumă considerabilă şi astfel nu mulţi români îşi permit să treacă pragul hotelului.

Turiştii trebuie să scoată din buzunare suma de 750 de lei, pentru o singură noapte de cazare în complexul de lux al Simonei Halep. Deşi condiţiile sunt pe măsură, aceştia se plâng totuşi de faptul că preţurile sunt extrem de piperate. „Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a declarat un internaut, conform ziare.com.

Hotelul deţinut de Simona Halep este unul care îndeplineşte toate condiţiile, design-ul său fiind extrem de rafinat. De asemenea, este de menţionat că hotelul româncei este la doar 500 de metri de plajă. Pe lângă complexul de la malul mării, Simona Halep mai deţine şi o pensiune situată în staţiunea Poiana Braşov, pensiune care are 24 de camere.