Universitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat duminică la Mediaș, scor 1-1, într-un duel din etapa a doua a Superligii

Ambele echipe rămân fără victorie într-un meci oficial din acest sezon, fiind la egalitate de puncte în clasamentul Superligii României, cu câte două puncte.

 După 1-1 cu FCSB în prima rundă, nou promovata a obținut același rezultat și din jocul cu Universitatea Craiova.

Deși rezultatele sunt solide pentru o nou promovată, având în vedere și adversarii, Ioan Filip, desemnat omul meciului în ambele jocuri, s-a arătat dezamăgit la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Mijlocașul a recunoscut că rămâne cu ”un gust amar” după meci, din cauză că U Cluj nu a reușit să fructifice ocaziile avute la poarta adversă.

”Avem un gust amar, parcă puteam mai mult. Am avut situații și în a doua repriză, păcat că nu le-am fructificat.

M-aș bucura să luăm trei puncte și să nu mai fiu omul meciului. Dacă am lua trei puncte și aș fi omul meciului, ar fi extraordinar”, a spus Ioan Filip, marcatorul golului lui U Cluj din meciul cu Universitatea Craiova.

Meci cu FC Argeș pentru U Cluj runda viitoare

După meciurile cu formațiile care au terminat pe pozițiile doi și trei stagiunea trecută, pentru U Cluj urmează o partidă cu FC Argeș, ocupanta locului șase.

Jocul din etapa a treia a Superligii este programat pe 29 iulie, de la ora 18:30, arată digisport.ro

coral