News Flash:

UBB rămane în varful competitivității naționale în cercetarea științifică

31 Iulie 2020
845 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca își păstrează, și în acest an, poziția în topul competitivății naționale în ceea ce privește cercetarea științifică.

Astfel, și în acest ciclu al competițiilor UEFISCDI – programe postdoctorale (P); tinere echipe (TE); proiecte experimental demonstrative (PED) și proiecte colaborative de cercetare (SEE) -, UBB a reușit una din cele mai bune performanțe dintre instituțiile academice/universitare românești, atrăgând cele mai multe proiecte (aproximativ 57) și cea mai mare finanțare (aproape 30 milioane RON).

„Le mulțumesc directorilor de proiecte și cercetătorilor din UBB pentru motivație și efort, dar și unităților de suport – ex. Centrul de Management al Cercetării Științifice -, coordonate eficient de prorectoratele de specialitate (cercetare științifică/competitivitate), pentru profesionalism și dedicație”, declară rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, adăugând că „UBB este o universitate internațională care nu doar că diseminează cunoașterea prin educație de excelență, nu doar că o utilizează inovativ în relația cu societatea/mediul socio-economic, ci o și generează creativ prin cercetare științifică avansată. Iar acesta se vede în resursele atrase direct prin proiecte de cercetare competitive!”

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 33 queries | Mysql time :0.063351 (s)