Vestea că maestrul Alexandru Arșinel a fost internat de către fiul său, recent, la azil a șocat pe toată lumea! Fiul actorului, Cristian, a decis să-și interneze părintele la un centru specializat de îngrijiri paleative, starea de sănătate a maestrului deteriorându-se grav în ultima vreme. Azilul unde a fost internat, însă, maestrul este unul de lux, cu piscină și jacuzzi! 

Maestrul Alexandru Arșinel este, de aproape o lună, internat într-un cămin de bătrâni, iar starea lui de sănătate n-ar fi deloc bună. 

Maestrul, în vârstă de 83 de ani, ar fi suferit o cădere psihică, iar fiul său, Cristian, a decis să-l ducă pe actor într-un centru de îngrijiri paleative, unde să beneficieze de cele mai bune tratamente și îngrijire specializată non-stop. 

Scoate din buzunare lunar 3700 de ron!

Alexandru Arșinel a ajuns la un azil situat în Otopeni, pe malul lacului Snagov, acolo unde maestrul are parte de condiții de lux. 

Are asistente și personal medical specializat non-stop, cameră privată, saună,  piscină și chiar jacuzzi! 

Prețul este și el unul pe măsură: 3.700 de ron pe lună, cu reducere aplicată pe luna iulie! În mod normal, prețul se ridică la 3.900 ron pe lună. 

Surse din azilul unde este internat maestrul au dezvăluit, pentru Click!, că maestrul este foarte slăbit și nu se poate deplasa, dar este îngrijit foarte bine. 

Fiul actorului:” Nu se poate deplasa! Are niște escare!”

În ultima sa intervenție la tv, fiul maestrului, Cristian Arșinel, a făcut noi precizări în ce privește starea actuală de sănătate a actorului. 

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște escare, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Nu se poate deplasa! 

Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să se vindece”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars! 

În iunie anul acesta, Alexandru Arșinel a mai fost internat într-o clinică privată din Capitală. Asistenta care l-a îngrijit pe maestru cea care o îngrijea și pe soția acestuia, Marilena, cu care actorul este căsătorit din 1968, potrivit click.ro

Soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată într-un scaun cu rotile de câțiva ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap. coral