Inainte de disparitia ei misterioasa din 2007, Elodia Ghinescu a avut o conversatie cu sotul ei, Cristian Cioaca, cel care acum se afla dupa gratii dupa ce a fost acuzat ca a omorat-o pe celebra avocata. A fost o discutie tulburatoare, mai multe probe bizare fiind gasite in telefonul Elodiei.

Ca parte a investigatiei, anchetatorii au facut rost si de desfasuratorul conversatiilor dintre Elodia si sotul ei. Inainte de disparitie, avocata a facut mai multe apeluri in telefonice in Romania, dar si in Suedia. Chiar inainte de disparitie, a fost sunata din Suedia, undeva dupa ora 11.40.

Care a fost ultima conversatie dintre Elodia si Cioaca

Dupa acest apel din Suedia, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioaca. Mai exact, pe 29 august 2007 exista un total de noua apeluri telefonice, care chiar ar fi fost ignorate de anchetatori.

Elodia a sunat-o pe Ana, sora lui Cioaca, dupa care avocata a primit un apel de la un barbat pe nume Florin Niamtu. A sunat si in Afganistan, pentru o conversatie de 2 minute si 11 secunde. L-a sunat din nou pe Cioaca, la ora 14.30, dupa care a primit un apel de la un SPP-ist coleg cu Cioaca, Daniel Zabara, scrie Ciao.

Ultima conversatie avuta cu Cristian Cioaca a fost despre divort, conform anchetatorilor. Asta a fost si ultima convorbire telefonica a Elodiei, care avea sa dispara fara urma mai tarziu in aceeasi zi.

Cristian Cioaca a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, chiar daca trupul ei nu a fost gasit niciodata.

coral