Nimeni nu avea să prevestească tragedia care urma să se întâmple într-o familie din Suceava. Trebuie să fie cea mai frumoasă seară pentru Flavius, un elev de clasa a VIII-a, căci venise la banchetul de sfârșit de an. La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău, iar tatăl său, cadru didactic în unitatea de învățământ, a început să-l resusciteze, însă în zadar.

Flavius avea doar 14 ani și a murit în seara banchetului de clasa a VIII-a

Tânărul a sfârșit sub ochii părintelui său

La doar câteva ore după ce a ajuns la banchetul de clasa a VIII-a și la una dintre cele mai frumoase petreceri din viața sa, Flavius și-a pierdut viața și nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la o așa tragedie.

Absolventul în vârstă de 14 ani s-a prăbușit la pământ în jurul orei 23:00, chiar în timp ce se afla la petrecere, iar tatăl său, cadru didactic la școala respectivă, a văzut cum fiul său nu mai mișcă, potrivit observatornews.ro.

Flavius, elevul de clasa a VIII-a din Suceava, a murit la banchetul de sfârșit de an. Ultima fotografie cu tânărul înainte de deces

Atunci, bărbatul a alertat de urgență 112, iar până la sosirea medicilor a început singur manevrele de resuscitare. Tânărul intrase în stop cardio-respirator și a răspuns manevrelor, iar ulterior a fost transportat la spital, acolo unde din păcate a făcut mai multe episoade de fibrilație ventriculară.

În jurul orei 04:30, inima lui Flavius a încetat să mai bată, iar cu toții sunt șocați de tragedia care a avut loc.

Cu doar câteva minute înainte de a pleca la petrecerea unde și-a găsit sfârșitul, Flavius s-a fotografiat cu familia sa, cu mama, cu tatăl, dar și cu surioara mai mică. Tânărul era foarte fericit că urmează să meargă la banchet, dar fericirea familiei s-a ruinat în doar câteva ore.

Colegii săi sunt devastați de durere

  coral