O vacanta romantica in Paris s-a transformat intr-o tragedie pentru familia unei tinere de doar 23 de ani din Cluj. Iulia a murit, in timp ce iubitul ei ii facea o poza la Turnul Eiffel, relateaza stirileprotv.ro.

Iulia si Andrei se iubeau de sapte ani. Se cunoscusera in liceu, iar el avea de gand sa o ceara in casatorie. Iulia terminase la Cluj facultatea de Business si din primul ei salariu i-a facut cadou iubitului ei o vacanta la Paris.

La lasarea serii, au mers amandoi pe acoperisul cladirii din gradinile Trocadero, unde mii de turisti vin sa faca fotografii cu Turnul Eiffel. Acolo, Iulia a cazut de la peste 12 metri inaltime.

    „Noi am mers acolo sus, unde toata lumea mergea, statea multa lume la coada, erau vreo cinci mii de oameni. Erau niste stalpuleti care nu erau asigurati, lumea se urca pe ei si facea poze cu turnul. Eu i-am facut cateva poze, ea s-a uitat la ele, a zis sa ii mai fac cateva, s-a dus inapoi si cred ca s-a dat mai departe sa nu mai fie cineva in poza si am auzit hiiii… A cazut, era jos, cand am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare”, a declarat Andrei Razvan, iubitul fetei, pentru sursa citata.3

Iulia a murit la spital, in doar cateva ore.

    „Aveam in plan sa o cer in casatorie, urma sa mai mergem in Dominicana, acolo planuiam sa o cer. Visa sa fie mamica de tanara si sa aiba o nunta de o mie persoane. Au deconectat-o de la aparate inainte ca parintii care au ajuns imediat a doua zi dimineata sa-si dea acordul. Ne-au cerut sase mii de euro spitalizare pentru 24 de ore, dar ea a stat foarte putin in spital si abia dupa ce familia a contactat un avocat au redus din suma”, a marturisit iubitul Iuliei.

    „Noi vrem sa facem toate demersurile sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva. De la spital ne-au zis ca numai in ultima perioada cinci oameni au murit in acelasi loc, turisti toti. Pentru ca Iuliei ii placea sa ajute, o sa deschidem o fundatie in numele ei, sa ajutam copii si familii sarace, ea ii ajuta foarte mult pe altii”, a spus Constantin Bodea, tatal fetei, conform sursei citate.

Impietrit de durere, iubitul tinerei din Cluj a scris pe pagina sa de Facebook: „Paris, oras blestemat! Mi-ai rapit tot ce aveam mai drag pe lumea asta…”.

Potrivit ziardecluj.ro, Andrei Razvan detine o firma care de mai multi ani se ocupa de repatrierea romanilor decedati.

Iulia a fost inmormantata in Gilau, iar apropiatii i-au adus mii de flori pentru a-si lua ramas bun. coral