Lionel Messi a dat rezultat pozitiv la testul pentru covid-19, înainte de a relua azi antrenamentele cu echipa franceză. Starul Paris Saint-Germain a fost văzut petrecând cu soția la un concert în Argentina în vacanța de iarnă

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat că patru dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv la COVID-19 înainte de reluarea pregătirii după pauza de iarnă, fără a dezvălui numele celor infectaţi.

La primul antrenament de sâmbătă au fost prezenţi printre alţii Kylian Mbappe, Marco Verratti, Kylor Navas şi Presnel Kimpemebe, cu două zile înainte de meciul cu amatorii de la Vannes (D4) din 16-mile Cupei Franţei.

Unul dintre cei patru jucători testați pozitiv este Lionel Messi, care era așteptat azi să revină la antrenamente. El a dat rezultat pozitiv la doar câteva zile după ce superstarul a fost văzut cântând și dansând la un concert în Argentina.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a profitat la maximum de vacanța de iarnă a fotbalului francez, alături de soția sa, Antonela, și a fost filmat distrându-se la un concert în țara natală. Azi, PSG a confirmat că Messi s-a infectat și se autoizolează. Între timp au apărut și numele celorlalți trei jucători care au intrat în carantină, Sergio Rico, Juan Bernat și Nathan Bitumazala.

Deținătorul Balonului de Aur a jucat ultima datăîn egalul cu FC Lorient (scor 1-1), pe 22 decembrie, înainte ca Ligue 1 săintre în vacanță pentru perioada festivă. Așadar, Messi va rata foarte probabil și derby-ul cu Lyon în campionat, pe 9 ianuarie.

Începând de luni, guvernul francez va introduce noi reguli de izolare, care prevede că persoanele care sunt testate pozitiv și sunt vaccinate trebuie să se izoleze doar șapte zile, în loc de 10.

coral