News Flash:

Ultima oră: Restricții la Cluj începând de vineri, după ce incidenţa a sărit de 2 la mie

16 Septembrie 2021
1536 Vizualizari | 0 Comentarii
Restrictii Cluj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a adoptat joi o hotărâre care prevede impunerea unor restricţii în Cluj-Napoca, unde incidenţa Covid a depăşit 2 la mia de locuitori.

Potrivit autorităţilor, incidenţa în Cluj-Napoca este joi de 2,15‰, în comuna Floreşti de 2.21‰ şi în comuna Săvădisla de 2.67‰. Astfel, CJSU a impus restricţii pentru o perioadă de 14 zile, începând de vineri.

Astfel, în spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie. „Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum şi la terase este permisă până la capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 05:00-02:00”, a mai transmis Prefectura Cluj. CJSU Cluj a dispus restricţii începând de vineri şi în comuna Sănduleşti, unde incidenţa Covid a ajuns la 3.19‰. Aici, sunt interzise activitatea cu publicul a cinematografelor, a restaurantelor şi cafenelelor, a fimelor de jocuri de noroc, dar şi evenimentele private. De asemenea, restricţii privind circulaţia persoanelor au fost luate în comuna Ploscoş, unde incidenţa a ajuns la 6,43‰, şi în comuna Cătina, unde incidenţa este de 7,78‰.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

restrictii cluj vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038332 (s)