Update: Este vorba despre o sinucidere

Un ofițer de la Poliția Dej s-a împușcat în cap fix după ce a intrat în tură.

Politistul ajunsese la munca si a intrat in camera armelor pentru a-si ridica pistolul. De fata cu colegul pe care urma sa il schimbe, si-a indreptat arma catre tampla si a apasat pe tragaci, scrie Dejeanul.ro.

Știre inițială: Un polițist din Dej s-a împușcat în această dimineață cu armamentul din dotare. Potrivit informațiilor oferite de către IPJ Cluj, incidentul a avut loc în jurul orelor 07:30. Nu se știe starea bărbatului la acest moment, sau dacă a fost vorba despre o tentativă de suicid.

"La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului.

Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.", arată reprezntanții IPJ.

Vom reveni cu detalii

coral