Evolutia lui Mario Iorgulescu – internat in Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism in urma accidentului rutier de duminica – este lent favorabila. Tanarul este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica, anunta medicii de la unitatea spitaliceasca.

Medicii au transmis ca evolutia pacientului este ”lent favorabila”, insa acesta nu a depasit ”zona riscului vital”, fiind supravegheat permanent la sectia de terapie intensiva.

“Evolutia pacientului Mario Iorgulescu, internat in spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabila. El este constient, ramanand conectat la aparatele de ventilatie mecanica. Se apreciaza ca deocamdata nu a depasit zona riscului vital si continua sa necesite ingrijiri de terapie intensiva”, potrivit unui comunicat de presa al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului

Mario Iorgulescu a fost internat duminica in Spitalul Elias din Capitala, in urma unui accident grav produs la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit.

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminica dimineata cu un autoturism marca Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Politie pentru mediafax.ro.

coral