Vintage and sustainable are the New Black. Așa că, în perioada următoare, la Iulius Mall Cluj, punem accentul pe piesele vintage, dar și pe moda sustenabilă, cu o serie de activități specifice. Urmează un weekend care aduce piese de colecție, propuse de pasionații de istorie, continuat de două zile în care poți să te lași inspirat de itemuri statement din cadrul #ReClothing, un altfel de „yard selling”. O parte din încasările de la #ReClothing vor fi folosite pentru dotarea școlilor din mediul rural.

Vibe-ul de toamnă, aerul răcoros, culorile arămii și piesele vintage aduse de colecționari în Atriumul Iulius Mall Cluj sunt ingredientele unui weekend reușit. Până duminică, 17 octombrie 2021, poți să descoperi fragmente de istorie, dar și să afli poveștile obiectelor cu patina timpului. Fie că alegi un accesoriu care se potrivește stilului tău vestimentar, fie că ești în căutarea unui cadou unicat, precum un vinil sau un patefon, ori vrei să dai casei tale un strop de autenticitate cu o piesă de mobilier unicat, expozanții te așteaptă în Iulius Mall cu piesele potrivite.

Dacă nostalgia obiectelor vintage, cu povești uimitoare, te-a cuprins, te așteptăm și la #ReClothing, un altfel de „yard selling”, unde articolele vestimentare care își caută proprietari primesc o a doua șansă și unde poți să faci shopping chiar din garderoba unor influenceri clujeni. Young active citizens, sunteți așteptați marți și miercuri, în zilele 19 – 20 octombrie 2021, în Atriumul Iulius Mall Cluj, să descoperiți secretele fashion-ului sustenabil! Vor fi prezenți și designeri care îți vor spune, în cadrul unor ateliere, cum poți să îți repari hainele și cum să dai un look fresh pieselor tale vestimentare preferate. Dacă vrei să îți faci loc în garderobă pentru item-urile de toamnă-iarnă, poți să te înscrii la #ReClothing ca vânzător, accesând formularul online. #ReClothing este organizat de  JCI Cluj. Nu uita, o parte din încasările de la #ReClothing vor fi donate pentru dotarea școlilor din mediul rural.

După ce treci pe la „yard selling”, poți să te oprești și la Zilele Studentului, unde echipe de tineri pline de energie și entuziasm vor sărbători într-un mod inedit.

 

 

coral