Mario avea 14 ani și o viață înainte. Băiatul și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri abandonate, după ce a vrut să-și facă un selfie. Băiatul s-a stins din viață, la spital, după ce s-a prăbușit de pe o clădire dezafectată din centrul Buzăului. Puștiul se urcase acolo cu alți trei prieteni, pentru a face câteva poze. Acum, părinții îndurerați se pregătesc de înmormântare.

Ca să ajungă în clădirea abandonată, Mario și prietenii lui au sărit un gard, apoi au urcat până la etajul al doilea. Atunci a fost momentul în care Mario, s-a dezechilibrat și s-a prăbușit în gol de la un balcon, care nu avea grilaj. La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, însă Mario s-a stins din viață la spital.

Oamenii legii urmează să-i audieze, în prezența părinților și pe prietenii lui Mario. Copilul a decedat la spital, în cursul nopții de miercuri spre joi. "Aseară, în jurul orei 20,00, am avut o sesizare cu privire la faptul că un minor de 14 ani a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri dezafectate din centrul municipiului Buzău. Împreună cu alţi trei minori cam cu aceeaşi vârsta, 14-15 ani aveau toţi, au mers acolo şi se pare ca din teribilism au urcat pe un balcon de la etajul al doilea, balcon care nu avea grilaj, avea doar planşeul de beton. Se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut. Noi am întocmit dosar penal şi urmează să cercetăm, să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat. Vorbim despre minori şi trebuie audiaţi procedural în prezenţa părinţilor. Copilul, din nefericire, la scurt timp după ce a plecat de la faţa locului cu ambulanţa, cu semne vitale, a fost declarat decedat. Cum spuneam, urmează să stabilim cu exactitate ce s-a întâmplat, sa vedem de ce s-au dus acolo", a declarat Ane-Marie Vrapciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, notează Agerpres.

coral