Un tânăr din Suceava a vrut să se sinucidă și a băut antigel după ce a pierdut 1.500 de lei la păcănele, dar a sunat apoi la 112 pentru a cere ajutor.

Incidentul a avut loc joi seara, când lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava că a fost adus cu ambulanța un bărbat de 27 de ani care a ingerat o cantitate mare de antigel, scrie Obiectiv de Suceava.

Tânărul le-a povestit oamenilor legii că s-a dus la o sală de jocuri din oraș unde a pierdut 1.500 de lei la păcănele, iar de supărare a mers la un magazin de piese auto, de unde a cumpărat un litru de antigel, după care s-a dus în parc și a băut circa 300 de mililitri din lichid.

După 30-40 de minute și-a dat seama ce a făcut și a sunat singur la 112 pentru a cere ajutor. Bărbatul a fost luat de ambulanță și internat cu ”intoxicație voluntară cu antigel”.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

coral