Un bărbat dintr-un sat din China a descoperit o bilă într-unul dintre porcii lui și, după ce a fost evaluată de experți, acesta a aflat că este milionar.

Bărbatul a sacrificat un porc, în care a găsit o bilă de dimnensiuni mari și a fost extrem de surprins de acest lucru.

Obiectul extrem de rar, este numit bezoar și este o concrețiune calculoasă, din resturi vegetale sau păr, în tubul digestiv al unor patrupede.

În China, însă, acest bezoar este o adevărată comoară, deparece mai multe produse din medicina tradițională chineză se fac chiar din această bilă. Se crede că aceasta elimină toxinele din corp, așa că cei care au văzut-o și-au dat seama că este o nestemată.

Villager Bo Chunlou, în vârstă de 51 de ani, a găsit această bilă după ce și-a sacrificat porcul în luna august. Animalul avea opt ani și cântărea 250 de kilograme.

Acesta a călătorit cu fiul său tocmai în Shanghai, unde au dat 4500 de lire sterline pentru a evalua piatra găsită, iar experții i-au spus că este milionar.

Bo, care are acum un certificat care atestă că are o asemenea bilă, spune că ar accepta și oferte care încep de la un milion de RMB, adică 112120 de lire sterline. Însă experții sunt convinși că poate primi chiar și 450000 de lire sterline.

 

coral