Un bărbat, care susține că este un ”călător în timp” din anul 2714, a făcut un anunț groaznic. Ce zice că se va întâmpla în data de 11 martie 2022?

Pe platforma Tik Tok, un bărbat care susține că este un ”călător în timp” din anul 2714, a postat un videoclip prin care face un anunț groaznic. Acesta susține că anul 2022 va fi marcat de anumite evenimente, fiind vorba chiar și despre o posibilă nouă pandemie, arată The Mirror.

Informațiile pe care bărbatul le-a dezvăluit pe platforma socială i-au îngrozit pe utilizatori. De asemenea, acesta susține că ar fi autentice, autointitulându-se un „călător” din anul 2714. În primul rând, persoana respectivă a dezvăluit că anul 2022 va aduce în prim-plan o posibilă nouă pandemie. Nu este prima oară când utilizatorul postează „anunțuri” șocante pe platforma Tik Tok. În anul 2021, bărbatul susținea că în interiorul unui ou de T-Rex va fi găsit un portal către un univers alternativ. De asemenea, susținea că în Oceanul Atlantic va fi găsit orașul mitic scufundat al Atlantidei.

De data aceasta, bărbatul, care susține că este „călător în timp”, a dezvăluit trei noi predicții. În primul rând, acesta susține că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, potrivit sursei citate.

În videoclip, utilizatorul a spus: ”Am fost considerat un călător fals în timp de prea mult timp, așa că amintiți-vă aceste trei date majore la începutul lui 2022. În data de 11 martie 2022, va exista un om care va avea un copil cu un cimpanzeu. Acesta nu va putea să vorbească și va avea caracteristici mixte. În data de 19 aprilie 2022, va veni o variantă mult mai agresivă a coronavirusului, numită ”Omega”. În data de 17 septembrie, în ocean va fi găsit cea mai mare creatură și va fi numită ”Cerine Croin”. Va fi de patru ori mai mare decât balena albastră”.

coral