Echipajul SMURD Aghireșu s-a deplasat de urgență în Huedin pentru a salva viața unui bărbat pe care familia l-a găsit spânzurat în casă. Aparținătorii i-au făcut manevre de resuscitare, iar bărbatul a fost tansportat de urgență la UPU Cluj.

„În jurul orei 14.10, prin apelul unic de urgență 112, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la salvarea unei persoane spânzurate, bărbat, în Huedin. La locul evenimentului s-a deplasat echipajul SMURD Aghireșu. Până la sosirea colegilor, victima a fost resuscitată de către aparținători. Pompierii paramedici au continuat manevrele de resuscitare. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta victima la UPU Cluj”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

A fost nevoie de intervenția echipajului SMURD din Aghireșu, deoarece echipa din Huedin a trebuit să intervină în cazul unui bărbat care a căzut, inconștient, pe stradă.

„A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta victima la UPU Cluj. Înainte de acest moment, în jurul orei 14.00, echipajul SMURD Huedin a fost alertat pentru a interveni în cazul unei persoane inconștiente, bărbat,  căzute în stradă. În acest moment încă se mai aplica manevrele de resuscitare la persoana căzută în stradă. Situația este în dinamica. În sprijinul echipajelor de prim ajutor, se deplaseaza la Huedin echipajul de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca”, au adăugat reprezentanții ISU Cluj. 

coral