Un tânăr de 20 de ani care a dispărut în urmă cu două luni a murit după ce a căzut într-o mașină de tocat din fabrică de reciclare din Carolina de Sud unde lucra, spun legiștii.

La începutul lunii mai, Duncan Alexander Burrell-Gordon, 20 de ani, a fost dat dispărut de familia lui. Ultima dată fusese văzut la locul de muncă, o fabrică de reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud. Rusty Clevenger, legistul șef din regiune, a declarat la finele săptămânii trecute că urme de sânge și bucăți mici de carne umană au fost găsite la mașina la care lucra Burrell. După ce a efectuat un test ADN al sângelui uscat, s-a confirmat că acesta se potrivește cu cel al părinților tânărului dispărut, potrivit The Independent.

Medicul legist, care a ajuns la locul de muncă al lui Burrell la mai bine de o lună după dispariție, a mai precizat că mașina în cauză, de mărunțit plastic, a fost inspectată de trei ori până să o analizeze el, inclusiv de către tatăl bărbatului decedat, însă nu s-a descoperit nimic suspect.

Clevenger a găsit urmele biologice sub o bandă transportoare.

Mașina de tocat la care lucra tânărul este capabilă să mărunțească chiar și deșeuri metalice, deși ea era folosită pentru plastic.

Legistul a mai spus că în afara urmelor de sânge a mai descoperit și bucăți microscopice de piele și de os.

Incidentul este investigat acum și de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a se stabili dacă au fost încălcate normele în vigoare privind siguranța la locul de muncă.

Biroul șerifului din Spartanburg a deschis un nou dosar în cazul lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, însă nu a precizat dacă incidentul este tratat ca un accident de muncă sau omucidere.

coral