News Flash:

Un bărbat este debarcat din avion pentru că poartă chiloți tanga în loc de mască

17 Decembrie 2021
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Barbat debarcat din avion

Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, s-a îmbarcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), hotărât să finalizeze zborul purtând chiloți tanga de damă în locul măștii chirurgicale, informează presa locală. Însoțitorii de bord i-au ordonat să poarte o mască, sub sancțiunea debarcării. A ales să părăsească de bună voie avionul, în loc să renunțe la tanga și la propria opinie.

„O absurditate”, consideră bărbatul

Bărbatul din Florida consideră că regula purtării unei măști de protecție împotriva coronavirusului într-un avion este „o absurditate”, deoarece pasagerii au voie să o scoată pentru a mânca. În plus, „conducătorii companiei spun în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sigure, pentru că reînnoiesc aerul la fiecare treizeci de secunde”.

Ultimul argument al bărbatului cu tanga pe față: masca ar fi contraindicată pentru educația copiilor, care „învață privindu-ți fața”.

După incidentul de la Fort Lauderdale, Adam Jenne si-a comparat abordarea cu cea a lui Rosa Parks. Activista de culoare pentru drepturile civile a declanșat o mișcare de boicot prin refuzul de a se ridica la ordinul unui șofer de autobuz din Montgomery, care dorea ca ea să cedeze locul unui bărbat alb care să stea în spatele autobuzului.

„Fiecare schimbare din țară a fost adusă de oameni obișnuiți”, spune Jenne.

Bărbatul susține că a s-a urcat aproximativ 20 de avioane din iunie 2020 purtând acest tip de „mască” și a fost doar o dată debarcat, în urmă cu trei săptămâni, pe un zbor Delta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2021_12_17_at_16.00_.44_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 33 queries | Mysql time :0.054733 (s)