O femeie de 38 de ani a fost lovită, vineri, de un camion pe o trecere de pietoni de pe DN 17, accidentul având loc în localitatea bistriţeană Reteag.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, autoutilitara era condusă de un bărbat din judeţul Cluj, care nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„Astăzi (vineri – n.r.), poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit pe Drumul Naţional 17 la un accident de circulaţie. Din primele informaţii, o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din Sic, judeţul Cluj, a surprins şi accidentat o femeie de 38 de ani Ilişua, care se afla angajată în traversarea străzii. În urma accidentului, femeie a necesitat intervenţia medicilor şi ulterior transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul ca şoferul nu consumase alcool. Pietonul, datorită stării de sănătate, nu a putut fi testat, urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge”, a transmis IPJ.

La caz au intervenit atât echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, cât şi un elicopter, însă, după evaluarea medicală şi ţinând cont că victima era conştientă şi cooperantă, s-a decis ca aceasta să fie transportată cu ambulanţa la spitalul din Bistriţa.

coral