Campionul de box, Billy Joe Saunders, și-a pierdut licența de boxer după ce a postat un videoclip care pare să promoveze abuzurile domestice.

Videoclipul, care a circulat pe rețelele de socializare, arată campionul WBO super-mediu în șopronul său cu un punchbag în fața lui.
În clip, tânărul de 30 de ani îi sfătuiește pe bărbați cu privire la cum să-și lovească fizic partenerele care în timpul izolarii COVID-19.
În videoclip, boxerul englez spune: „Am vrut doar să fac un mic videoclip pentru toți, tații, soții, care se află în izolare cu partenerele lor„. Evident, acest COVID-19 devine foarte serios și suntem izolați departe în spații strânse. „Dacă nu tace din gură și încerci să fii răbdător, încerci să fii calm, răcoros, dar după a șasea zi ești pe cale să explodezi”, explică el, înainte de a continua să demonstreze cum ar trebui să lovească telespectatorii partenerele lor. Într-un interviu pentru talkSPORT Radio, promotorul de box Eddie Hearn a descris videoclipul drept „idiot”. "Am fost îngrozit", a spus acesta.

Video-ul poate fi vizualizat mai jos

coral