Un barbat si-a rapit copilul si a bagat groaza in propria familie, dupa ce i-a amenintat cu moartea si ca ii va face rau copilului. Barbatul a fost ulteior retinut pentru 24 de ore si s-a emis un ordin de protectie impotriva sa.

In urma unei sesizări la Numarul Unic de Urgenti 112, politisti clujeni au actionat in vederea depletărli unul barbat, plecat intr-o directie necunoscută alături de fiul lul, in varsta de 5 ani, după adresarea unor ameninţări privind integritatea fizică a membrilor familie.

La data de 1 februarie, în jurul orei 22.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, un bărbat, in varsta de 31 de ani, din municipiu, ar fi adresat amenintari membrilor familie, prin intermediul unor mesaje, referitoare la integritatea fizică a fiului său, in vârstă de 5 ani, dar si a celei proprii.

In urma sesizării, la nivelul Inspectoratului, au fost demarate cu operativitate activitati pentru depistarea acestuia şi a minorulul, in cadrul misiuni in vederea gestionarii situatiei intervenind și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

In jurul orel 00.15, activitate de căutare derulate au condus la identificarea bărbatului şi a minorului, de către un echipaj al politistilor din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca.

După găsirea celor doi, la sediul unități de poliție, au fost continuate verificările, pentru clarificarea tuturor aspectelor existente, in cauza find totodatà sesizats Direcţia Generală de Asistenta Social Protectie a Copilului Cluj in vederea protejari intereselor minorulul, care ulterior a fost plasat in custodia mamei.

In baza probatorulul administrat, politisti din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca l-au retinut pe barbat, pentru 24 de ore, în cauză fiind emis și un ordin de protecție împotriva bărbatului. 

coral