News Flash:

Un clujean și-a tăiat degetele și le-a aruncat la WC. Motivul este ULUITOR

13 Iulie 2021
1157 Vizualizari | 2 Comentarii
un clujean si a taiat mana

Clujenii sunt destul de grijulii atunci când vine vorba despre modul în care muncesc la domiciliu, cel puțin așa rezultă din informațiile medicale. Chirurgii sunt de părere că aici se înregistrează foarte rar cazuri de amputări, iar atunci când se întâmplă, sunt declarate în mare parte drept accidente la locul de muncă.

Dr Dragos Zamfirescu, medic primar chirurgie plastică și reparatorie explica pentru TVR că în aceste cazuri, de cele mai multe ori organismul intră în stare de șoc în primă fază, iar durerea nu este resimțită.

Dacă membrul secționat este păstrat si transportat în conditii corecte, adică nu direct în gheață (pentru că rezultă degerături) și nu în apă pentru că se macerează, există șanse bune să poată fi reatașat. În 50% dintre cazuri, operațiile nu pot fi efectuate tocmai din această cauză.

La Cluj a existat însă un caz aparte din acest punct de vedere. Un cetățean și-a aruncat la toaletă degetele pe care și le-a tăiat. Acesta a suferit intervenții chirurgicale, însă degetele au fost pierdute pe canalizare.

Potrivit pacientului, ”o voce” l-a îndemnat să facă gestul.

Cazul a fost tratat ulterior și de către un medic psihiatru.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cujean degete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Adedded  | #81223
Outlino  | #81759
Adauga comentariu

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1042 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039877 (s)