Un controlor C.T.P Cluj și-a ieșit efectiv din minți și a înjurat mai mulți pasageri. Totul s-a întâmplat pe linia nr. 5. Controlorul a devenit agresiv după ce un pasager l-a rugat pe acesta să-i dea voie să coboare pentru că acesta bloca ușa, amendând un alt pasager care circula fără bilet. 

În momentul în care oamenii de pe autobuz au început să fotografieze și să filmeze scena, angajatul C.T.P Cluj le-a dat ,,de dulce” la toți și a mai spus că ,,i se rupe de ei”.

,,Așa arată un control de rutină pe linia nr. 5, seara, la orele 18. Să vedeți respect din partea controlorilor. Unul se ascunde după mască, cu ochii pe geam, celălalt are un tupeu inimaginabil și înjură și face călătorii de rahat, cum dorește el ,,fără a avea dreptul la explicații. În secunda 1, când urci în mijlocul de transport, acest controlor sare pe tine, te legitimează , te înjură, îți vorbește de parcă C.T.P-ul este a lui și a familiei”, a relatat pasagerul agresat verbal de controlorul C.T.P.

Care este poziția companiei?

C.T.P Cluj-Napoca nu știa despre incident pentru că nu a fost făcută o reclamație în acest sens, dar cert este că astfel de comportament nu este tolerat și se va aplica regulamentul în cauză.

,,Prin prezenta vă comunicăm faptul că C.T.P. Cluj-Napoca dezaprobă total un astfel de comportament din partea angajaților. Urmare a celor semnalate va fi demarată o cercetare disciplinară a controlorului de bilete în cauză”, a transmis pentru Cluj24 unul dintre oficialii C.T.P Cluj-Napoca.

Se pare că acest controlor nu este la prima abatere la locul de muncă. În urmă cu câteva luni, acesta a fost retrogradat din funcție de C.T.P Cluj-Napoca la spălător de mașini (conform regulamentului) și doar de o lună a revenit la meseria de controlor de bilete.

coral