Episodul violent a avut loc la începutul lunii ianuarie, în comuna Frumosu, judeţul Suceava. Scenele au fost filmate și puse pe internet! În imagini se vede clar cu tatăl îl ia pe micuț, îl ridică în sus și îl izbește violent de pământ, îl întoarce pe burtă, îi imobilizează mâinile și începe să-l lovească cu toată forța cu o scândura peste fund și peste picioare.

Scena este cu atât mai șocantă cu cât cea care filma era chiar mama băiatului, care nu intervine să-și scape băiatul din mâinile tatălui furios!

Copilul bătut fără milă chiar de tatăl său. Mama băiatului este spectatorul care filmează

Bătaia e ruptă din rai! Acesta pare să fie motto-ul după care se ghidează bărbatul care și-a bătut cu bestialitate fiul de numai 7 ani, sub privirile amuzate ale mamei, care fuma liniștită dintr-o țigară și filma întregul moment.

Copilul este luat de tată, trântit violent la pâmânt și lovit cu putere. În tot acest timp, băiatul țipă cât îl țin plămânii și își imploră tatăl să nu-l mai lovească, însă acesta nici nu-l ia în seamă.

Deși în încăpere mai sunt doi adulți, nimeni nu intervine să-l ajute pe micuț, iar judecând după modul relaxat în care ceilalți privesc, pare că n-ar fi pentru prima oară când cel mic o încasează. Autoritățile investighează acum cazul.

Mama nu depune plângere împotriva tatălui violent

După ce filmulețul a apărut în spațiul public și a devenit viral, poliția din Suceava s-a autosesizat și au demarat o anchetă. Mama copilului a fost contactată de autorități și întrebată daca vrea să depună vreo plângere, însă a refuzat. Pentru a nu fi decăzută însă din drepturie părintești, femeia a acceptat să se adăpstească cu copiii într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.

coral