News Flash:

Un cunoscut sociolog îl spulberă pe preotul Visarion Alexa: Trebuie izolat și pedepsit

21 Septembrie 2022
483 Vizualizari | 0 Comentarii
Visarion Alexa

Sociologul Gelu Duminică l-a atacat dur pe preotul Visarion Alexa, acuzat de abuz sexual, precizând că scuza „m-am lăsat ispitit” este doar o balivernă.

„Fix așa arată o agresiune sexuală: un om care nu înțelege că ”nu” înseamnă ”nu” și care abuzează de statutul său. Iar scuza cum că ”m-am lăsat ispitit” e doar o balivernă penibilă care aruncă ”vina ispitei” asupra celuilalt (eu sunt ispitit însă ispita – adică diavolul – a fost altcineva). Nimic despre liberul arbitru, despre Porunca 7 (să nu preacurvești) sau despre păcatul râvnirii femeii altuia (Porunca 10). Nimic despre respect, despre morală și principii. Acest tip de comportament nu este un accident, ci un mod de operare: câștig încrederea unor oameni vulnerabili emoțional și pe urmă atac. Ca orice prădător!”, a spus Duminică.

De asemenea, sociologul a mai precizat că agresorul și-a recunoscut vina deoarece a fost înregistrat.

”Să nu cazi în ispita de a te răzbuna” ne demonstrează, dacă mai aveam nevoie, că agresorul știa că a agresat. Faptul că avem stenograme ne arată că agresorul a fost înregistrat și că există mărturii. Poate și de aceea, agresorul a recunoscut imediat fapta și BOR a reacționat în aceeași zi. Pentru că dovezile sunt zdrobitoare. Sper doar ca enoriașii care-și apără preotul să înțeleagă că nu e niciun scenariu la mijloc și că duhovnicul lor este un agresor sexual. Si că trebuie izolat și pedepsit. Ca orice om care agresează un alt om”, scrie Duminică pe Facebook.

Reamintim că preotul Visarion Alexa a fost reținut sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce o femeie a spus polițiștilor că a fost agresată sexual de părinte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0906 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034450 (s)