CAZUL CARACAL. ”Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva” / ”În seara asta o duce în altă țară”. Detalii incredibile ies acum la iveală

La aproape un an de la tragedia care s-a întâmplat la Caracal ies la iveală amănunte ciudate, care ar fi fost ignorate până în prezent.

Acum aproape un an, Alexandra suna la 112 și cerea ajutor. Se afla în casa criminalului Gheorghe Dincă. Acum a început procesul lui Dincă, monstrul acuzat că le-a răpit, violat, seceshtat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Nu s-a mai spus nimic despre rețeaua de trafic de persoane, ai cărei proxeneți beneficiau de protecția unor ofițeri din instituțiile statului, procurori și politicieni puternici. Niciun anchetator nu mai face nicio investigație, conform evz.ro.

„Poliția crezi că nu poate face nimic?”

Acum iese la iveală discuția care se petrecea la o zi două după ce se aflase despre răpirea și sechestrarea Alexandrei de către Dincă.

Fată: ”Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva”.

Băiat: ”În seara asta o duce în altă țară”.

Fata: ”Poliția crezi că nu poate face nimic?”

Băiat: ”Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belito”.

Alexandru Cumpănașu spune că a predat aceste mesaje la Parchet, DIICOT și Ministerul de Interne în primele zile după descinderea în ”Casa Groazei” din Caracal. A vorbit, ulterior, și cu băiatul. Într-adevăr, îi era frică. Acesta i-a spus că nu l-a chemat nimeni la Parchet sau la Poliție să-l întrebe ceva, mai susține sursa citată.

Instaleaza cel mai Rapid Browser ! Nu mai ai Reclame ! Ideal pentru Filme Online-Netflix-Youtube !

Familiile fetelor sunt disperate

Mai mulți oameni din Slatina au protestat acum 10 zile în fața Tribunalului Olt și le-au susținut pe famiile Alexandrei și Luizei, cele două adolescente  care au fost răpite și ucise de Ghoerghe Dincă.

Oamenii s-au adunat în fața Tribunalului Olt pentru a le susține pe familiile Măceșanu și Melencu întrucât în cursul zilei  20 mai a fost reluat procesul de către autorități.

Multe dintre persoanele prezente au mai participat și în trecut la protestele organizate de famiile celor două adolescente date dispărute în 2019. Atât membrii famiilor Melencu și Măceșanu, cât și susținătorii acestora, susțin strămutarea dosarului de la Tribunalul Olt