Titi Staicu a candidat la Camera Deputaţilor, din partea AUR. Acesta trăieşte în Marea Britanie din data de 14 februarie 2010, unde este şef de staţie. La Londra, câştigă 40.000 de lire/an, scrie Mediafax.

Partidul AUR este mare surpriză a alegerilor parlamentare.

TITI STOICA – deputat ales – AUR: Sunt omul bun la toate. Cel mai înalt grad din staţie. Acopăr, de obicei, toate posturile de şef de echipă pe diferitele domenii de activitate, de la mişcarea trenurilor, la accesul prin turnicheţi, la biroul de bilete

Titi Stoica a plecat în Marea Britanie pe 14 februarie 2010. Câştigă aproape 4.000 de euro pe lună. Acum, lasă tot şi vine în ţară, la Camera Deputaţilor, pe un salariu de 2.300 de euro. Vrea să reformeze educaţia, să elimine numirile politice şi birocraţia. Şi se declară ancorat în problemele ţării.

TITI STOICA – deputat ales – AUR: Eu cred că cel mai mportant este curăţenia din oraşe, traficul, lipsa transportului în comun, birocraţia, cred că este şi ea în top. Şi cred că şi presa are un rol aici.

Probleme care nu prea sunt în apanajul unui parlamentar. Dar până să afle exact ce înseamnă să fii deputat, Titi Stoica ştie cum e cu masca.

TITI STOICA – deputat ales – AUR: Aş purta mască în spaţiile închise, în spaţiille aglomerate, unde nu poţi să păstrezi o distanţă fizică, dar nu mi se pare normal să port mască dacă mă duc să alerg în parc, sau mă plimb pe stradă

Titi Stoica spune nu va vota niciodată o lege în favoarea LGBT.

coral