Un șef de serviciu din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca pipăie o colegă pe fund, în văzul lumii, la o petrecere, scrie Foaia Transilvană.

Șeful de serviciu Constantin Moldovanu dansa cu o subalternă la o petrecere a Poliței Locale Cluj-Napoca și nu a avut nicio jenă să o pipăie în public iar colegii polițistului local au filmat totul.

Constantin Moldovanu s-a pensionat din Poliția Națională și acum este șef de Serviciu Ordine Publică și Trafic Rutier din cadrul Poliției Locale Cluj Napoca.

Cine este polițistul

Constantin Moldovanu a fost polițist de carieră și s-a pensionat de la Ministerul de Interne cu gradul de comisar șef.

Acesta a scris în declarația de avere pentru anul 2020, că are o pensie de serviciu de 87.600 de lei. Un calcul matematic simplu arată că fostul polițist încasează în prezent o pensie lunară de 7.300 de lei.

După trecerea în rezervă, Moldovanu a fost cooptat la Poliția Locală Cluj, condusă tot de un fost polițist, Marcel Bonțideanu. Tot din declarația de avere pentru anul 2020, Moldovanu a scris că a încasat un salar anual de la Primăria Cluj Napoca, în valoare de 100.729 lei. Venitul lunar ca și polițist local rezultă că este de 8.394 lei. Adunate, cele două sume arată că fostul polițist încasează lunar peste 16.000 de lei.

În prezent, Moldovanu este șef de Serviciu Ordine Publică și Trafic Rutier din cadrul Poliției Locale Cluj Napoca.

coral