Decât să le prezinte actele polițiștilor care l-au oprit pentru verificări, un bărbat care făcea taximetrie fără autorizație și transporta ilegal persoane s-a aruncat în râul Olt.

Incident tragi-comic în județul Olt. Un bărbat de 49 de ani s-a aruncat în râul Olt atunci când polițiștii i-au cerut actele la control.

Polițiștii rutieri efectuau o acțiune de control în care erau vizați transportatorii, în imediata apropiere a podului rutier peste Olt de la Slatina, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul de 49 de ani despre care oamenii legii aveau informații că ar transporta persoane fără să aibă autorizație de transport public a fost oprit de polițiștii rutieri care i-au cerut actele la control.  În acel moment, șoferul a aruncat documentele pe carosabil şi a ieşit din autoturism, sărind în râul Olt.

Imediat, la fața locului, au intervenit un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică și unul de ambulanță. Șoferul de 49 de ani a fost scos din apă şi adus la mal cu ajutorul pompierilor, arată romaniatv.ro

Bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie dus la spital.

Șoferul cascador a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut certificatul şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare al maşinii, urmând să nu mai aibă voie să folosească mașina în următoarele şase luni.

coral