După moartea fulgerătoare a lui Emi Pian, un alt interlop român a fost asasinat. Este vorba despre Aurel Trandafir, cel care a fost împușcat în SUA pentru suma de 200.000 de dolari.

Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu a fost asasinat în SUA pentru suma de 200.000 de dolari. Potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, bărbatul era urmărit internațional de autoritățile din România încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, pentru tâlhărie, informează CanCan.

Sursa citată mai notează că Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Cu toate acestea, liderul clanului Sadoveanu a reușit să fugă în Los Angeles înainte ca magistrații să se pronunțe definitiv.

A fost împușcat de un interlop din Buzău

În Los Angeles, Aurel s-a asociat cu alți interlopi, însă ar fi intrat în conflict cu un interlop din Buzău. Pe baza unor neînțelegeri legate de bani, liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat mortal, în cap, de către interlopul buzoian.

Mai mult, acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari. Aurel Trandafir avea numai 42 de ani, iar vestea morții sale a căzut ca un fulger în lumea interlopă, mai ales că tragedia s-a întâmplat la numai câteva luni de la moartea lui Emi Pian.

coral