News Flash:

Un investitor străin vrea să preia tot parcul Tetarom V și să producă la Cluj mașini

13 Februarie 2022
946 Vizualizari | 0 Comentarii
O fabrica de masini s ar putea deschide la Cluj

Clujul ar putea deveni al treilea județ din România unde se produc mașini, după Argeș și Dolj. La prima conferință de presă a Consiliului Județean (CJ) Cluj din acest an, președintele Alin Tișe a anunțat interesul unui investitor străin din domeniul producției de mașini să preia parcul industrial Tetarom V din comuna Luna, informează Ziua de Cluj.

Tișe mărturisește „în premieră”, după cum a afirmat el, că există un operator economic, o firmă importantă din domeniul automotive, care dorește să preia tot parcul Tetarom V, parc de 150 de hectare. Președintele CJ nu a dorit să dezvăluie și numele companiei.

„Vă pot spune doar că este în domeniul construcțiilor de mașini și cam atât în această fază și că se dorește preluarea celor 150 de hectare, care sunt prinse în proiectul Tetarom, încă din această fază, iar dacă se va dori și dacă Primăria Luna este de acord, acest parc v-a fi ocupat mai repede decât am crezut noi”, a spus Tișe.

Parcul Tetarom 5 este foarte aproape de Aeroportul din Cluj, de cel din Târgu-Mureș și de autostradă. Alin Tișe a explicat și motivul pentru care numele companiei este deocamdată secret.

„Nu este din cauză că aș fi eu foarte secretos sau că mă dau eu foarte deștept, dar în general firmele mari, atunci când discută și își dorec să amplaseze fabrici, îți cer ca, autoritate publică, confidențialitate până când nu se întâmplă. Pentru ei a discuta rămâne secret. Vă dați seama că se va afla public la un moment dat informația”, a conchis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035699 (s)