Un comentariu postat pe pagina de socializare a lui Dany Vicol, barbatul care a murit in accidentul de masina provocat de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, ridica numeroase semne de intrebare in legatura cu tot ceea ce s-a intamplat in primele minute dupa impactul teribil.

Cel care a postat mesajul aduce informatii socante din care reiese ca Mario Iorgulescu, imediat dupa accident – conform unor martori -, putea sa stea in picioare si l-ar fi sunat pe Gino Iorgulescu. Internautul insista asupra unei eventuale musamalizari a cazului, asta in vreme ce ancheta desfasurata de politisti este in plina desfasurare si doar dupa finalizarea acesteia se va sti, cu certitudine, care au fost cauzele producerii acestui groaznic accident de circulatie.

Dany Vicol, victima care circula cu un Audi vechi – pe celalalt sens de mers – nu a mai avut nicio sansa in urma teribilului impact cu masina condusa de Mario Iorgulescu, tanarul fiind strivit. Ca o ironie a sortii, acesta se intorcea de un priveghi, iar in spatele masinii sase se aflau alte rude care il insotisera. Acestea au asistat, socate, la tragedie.

”Nu este constient, este intubat si ventilat mecanic”

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca duminica dimineata, in jurul orei 03.00, un sofer in varsta de 24 ani – respectiv Mario Iorgulescu – care se deplasa pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani.

Ambele masini au iesit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. In accident a murit soferul din cel de-al doilea autoturism, in vreme ce Mario Iorgulescu – cel care a provocat accidentul – a fost ranit grav si transportat la Spitalul Elias.

“A ajuns in stare grava, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominala si toracica forte, cu hemoperitoneu, adica sange in burta, s-a intervenit chirurgical de urgenta azi-noapte, operatia a avut ca scop controlul sangerarii, adica hemostaza, e in stare grava, dar stabila deocamdata. Este in Terapie Intensiva, nu este constient, este intubat si ventilat mecanic“, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias.

coral