UPDATE: Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat că ”medicul care a avut tentativa de suicid NU este infectată cu Covid 19 și politraumatismul de care a suferit după ce a sărit de la balcon nu îi pune deocamdată viața în pericol”.

Știrea inițială:

Un incident dramatic a avut loc în Cluj-Napoca, acolo unde un medic s-a aruncat de la balcon vineri dimineața în jur de ora 3.30. Este vorba despre o femeie în vârstă de 47 de ani. Aceasta s-a întors din Franța în 14 martie și se afla în autoizolare la domiciliu, fiind testată pentru coronavirus, arată Gazeta de Cluj.

 „La data de 20 martie a.c., în jurul orei  03:30, Secția 4 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie de 47 de ani, căzută lângă imobil, în stare conştientă, acuzând dureri.

A intervenit un echipaj S.M.U.R.D. care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor care se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

coral