Multe fete viseaza la un viitor lipsit de griji, in care banii nu constituie o problema. Vremurile de astazi sunt diferite fata de cele de ieri, iar oportunitatile pentru tinerele care se afla in cautarea unui mod de a se realiza financiar sunt multe.

Cu toate acestea, anumite domenii au ramas subiecte tabu si in prezent, asa cum este industria videochatului. Pentru a spulbera orice zvon care se aude despre acest domeniu, un model dintr-un studio de videochat Galati este pregatit sa-si povesteasca experienta care i-a schimbat in bine viata.

Elena, cum ai ales sa activezi in acest domeniu?

„Aveam 21 de ani cand am ales sa devin model de videochat in Galati. Stateam in chirie cu o prietena pe atunci si aveam mari probleme cu banii. Dupa maximum doua luni de cand ne mutasem impreuna, am inceput sa observ ca, de la o zi la alta, colega mea de apartament isi tot marea garderoba, cu toate ca ea nu lucra nicaieri.

Atunci am intrebat-o de unde a reusit sa faca rost de bani si, dupa cateva insistente din partea mea, mi-a marturisit ca a inceput sa colaboreze cu un studio de videochat din Galati. Nu a durat mult pana cand am decis ca este timpul sa-i urmez modelul.”

Esti fericita cu alegerea facuta sau ti-ai fi dorit sa fi urmat o alta cariera?

„La inceput, mi-a fost frica de faptul ca o sa-mi para rau ca nu am urmat drumul pe care mi-l propusesem inca din liceu. Terminasem un curs de make-up si as fi vrut sa ma fi angajat in acest domeniu. Ulterior, mi-am dat seama ca nu as fi avut parte de aceleasi beneficii daca as fi ramas la ideea mea de acum cativa ani.

Mai mult, pe langa faptul ca reusesc sa castig foarte bine, ma bucur ca s-a dovedit ca nu am terminat degeaba cursul de make-up. Imi place sa ma aranjez singura inainte de a ma aseza in fata camerei, imi da un plus de incredere.”

Crezi ca activitatea in acest studio de videochat din Galati ti-a schimbat viata?

„Fara doar si poate! Mai in gluma, mai in serios, cred ca ar trebui sa-i multumesc colegei mele de apartament pentru ca mi-a deschis ochii in ceea ce priveste aceasta cariera. Au trecut trei ani de atunci, acum stau singura intr-un apartament foarte modern, tot cu chirie.

Planuiesc sa castig bani online in continuare si sa ii strang pentru a-mi cumpara propria locuinta, dar pana acum am avut alte prioritati. Mi-am schimbat radical garderoba si m-am bucurat de acesti ani asa cum ar face orice tanara de varsta mea. Am timp sa ma ocup de lucrurile mai serioase de acum incolo. Planuiesc sa-mi intemeiez si o familie, la un moment dat.”

Cum te vezi peste zece ani?

„Peste zece ani voi avea 34 de ani. Ma gandesc ca voi fi maritata si voi avea cel putin un copil. Mi-ar placea ca pana atunci sa calatoresc, pentru ca nu am reusit sa ies niciodata din tara. Ce e drept, puteam sa fac acest lucru, dar pur si simplu nu am fost atat de curajoasa cat sa vizitez alte tari. In orice caz, viitorul meu va fi asigurat tocmai pentru ca lucrez acum ca model de videochat in Galati!” coral