Un șofer din Vișeu de Sus a reclamat că a fost bătut de poliție în secție, în semn de răzbunare. Oamenii legii au vrut chiar să îl împuște.

”Nu mi se pare normal ca POLIȚIA să abuzeze în acest hal de funcția pe care o au. Aceste imagini sunt de aseară.

Acum câteva luni am făcut un live pe Facebook, spunându-mi nemulțumirea față de Politia Româna pentru că m-au amendat pe nedrept, iar acest live a fost văzut și de câțiva polițiști de la secția de poliție Vișeu de Sus. S-au gândit ca aseară întâlnindu-mă pe drum să se pună în fața mea mergând cu mașina pe drum cu 30 – 40 km la ora fiind linie continuă crezând ca eu o să îi depășesc. Eu nu am făcut asta, am mers în spatele lor. Specific că ei erau în mașină personală. Într-un final, m-au oprit le-am dat acte, tot la control, și totul era ok. După mi-au spus să merg cu ei la secție să îmi controleze mașina pentru ca ei ziceau că am droguri.

Ok, am zis ”Nici o problema, merg pentru ca știam ca nu dețin așa”. După ce am ajuns la secție, apropiindu-se de mine mi-am dat seama că sunt în stare de ebrietate pentru că miroseau foarte tare a alcool, și la un moment dat au început să mă lovească. Erau 3 la număr, nu puteam să fac nimic decât să stau și să încasez bătaie fără milă de la ei pentru că eram singur.

După aceea vroiau să caute un cuțit și să mi-l dea mie în mână cu forța ca apoi sa imi tragă un glonț ca să pară că eu am fost agresiv. Norocul a fost că nu au găsit cuțit la îndemână. Aceasta este POLIȚIA ROMÂNĂ. Te cheamă la secție ca sa te rupă cu bătaia!!!”, a relatat victima pentru Știri de Cluj.

coral