Un accident grav a avut loc în această seară în Cluj-Napoca, la Sf. Ion în care au fost implicate trei mașini.

Din primele informații, șoferul unui autoturism, în vârstă de 18 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă și de acolo s-a produs dezastrul.

„Potrivit primelor informații, în jurul orei 19.30, s-a produs un accident rutier pe strada Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.

Un conducător auto de 18 ani, din Săvădisla, ajuns într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca, precum și cu un alt autoturism condus de o tânără de 18 ani, din aceeași localitate.

Ulterior producerii evenimentului, conducătorul de 18 ani, alături de o tânără de 16 ani, pasageră în autoturism, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Totodată, în urma evenimentului, conducătoarea de 18 ani a fost transportată la o unitate medicală”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Circulația a fost blocată, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu 8 ofițerui, un Asas, un TIM și un Epa. Membri echipajului SMURD, odată ajuns la fața locului, au fost nevoiți să intubeze șoferul care a provocat accidentul. 

 

coral