Un orădean și-a tatuat pe braț cuvântul „Covid-19” pentru a marca perioada dificilă prin care a trecut. Bărbatul s-a vaccinat cu serul Pfizer chiar lângă proaspătul tatuaj.

Un orădean a decis să marcheze perioada pandemiei printr-un tatuaj, pentru a-și aminti de toate provăcările pe care a trebuit să le înfrunte în această perioadă.

Bărbatul și-a tatuat pe braț „Covid-19”, alături de o mască de gaze stilizată, scrie Bihoreanul. Tatuajul l-a făcut în urmă cu o lună, atunci când a decis că se va vaccina anti-COVID.

„L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina. Este un tatuaj permanent”, a spus Oliver Trif, care lucrează într-un salon din Oradea.

Orădeanul a decis să se tatueze pentru a-și aminti perioadele grele provocate de pandemie, dar și faptul că a reușit să treacă peste toate greutățile.

„Pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…” a mai adăugat bărbatul.

Bărbatul este pasionat de tatuaje, având alte 50 de tatuaje pe corp, majoritatea având o însemnătate deosebită.

Joi, pe data de 13 mai, Oliver a primit prima doză de vaccin Pfizer la centrul deschis în parcarea mallu-lui ERA Park din Oradea. Medicii și asistentele dde la centru au rămas suprinși când au văzut tatuajul, iar orădeanul le-a explicat de ce a luat această decizie : „ Au venit vreo 15 persoane şi m-au pozat”.

coral