Conferinţa de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care a făcut un scandal monstru în fața pupitrului. „Mărește-mi pensia! Te omor cu mâna mea!”, i-a spus bătrânul Violetei Alexandru.

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să strige, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună. Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”, a spus Violeta Alexandru.

Pensionarul care a făcut scandal la conferința de presă susținută de ministrul Muncii pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei a fost sancționat cu avertisment de Poliție.

 

coral