News Flash:

Un preot din Cluj compară vaccinul COVID-19 cu vesta antiglonț: ”Dumnezeu a îngăduit medicilor să descopere vaccinul” VIDEO

2 Noiembrie 2021
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Patriciu Vlaicu

Preoții sunt împărtiți în două tabere. Cei care îndeamnă la vaccinare și cei care îndeamnă la nevaccinare.

Patriciu Vlaicu, un preot român care predică pentru comunitatea ortodoxă ”Sfântul Nicolae” din Bruxelles și este conferențiar doctor în Drept canonic la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj Napoca, compară vaccinul împotriva COVID-19 cu o vestă antiglonț.

Mesajul de îndemn la vaccinare a fost publicat în urmă cu câteva zile pe YouTube și vine ca replică la mesajele anti-vacciniste ale altor preoți din România care le spuneau enoriașilor că vaccinul este echivalent cu o condamnare la moarte.

”S-a înlocuit frica de virus cu frica de vaccin. Noi preoții ar trebui să fim mai reținuți (…) Orice formă de descurajare a celor care au dorința să se vaccineze este păcat (…)

Dumnezeu a îngăduit medicilor să descopere vaccinul (…) Noi preoții ar trebui știm să-i întărim pe credincioși să nu înlocuiască frica de virus cu frica de vaccin.

A refuza din principiu vaccinul este ca și cum am refuza să purtăm vesta antiglonț, în locurile unde este pericol să fim răniți, doar pentru că și cu ea putem să suferim și chiar să ni se rupă coastele în cazul în care calibrul glonțului care o lovește este mai mare.

Vaccinul nu face decât să dea sistemului imunitar, făcut de Dumnezeu, posibilitatea de a identifica mai ușor inamicul. Refuzând din principiu vaccinul, dincolo de sfatul medicului, este ca și cum, pe front, am refuza medicamente care ne ameliorează vederea după ce ochii ne-au fost afectați de gaze și astfel am intra, ca nevăzătorii, direct în bătaia tirului inamic”, sunt unele dintre declarațiile preotului Patriciu Vlaicu în mesajul de îndemn la vaccinare, potrivit G4 Media.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043534 (s)