Un român în vârstă de 37 de ani a rămas fără maşina de 60.000 de euro, la frontiera Borş, în timp ce voia să iasă din ţară.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș I au descoperit, la control, un autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 60.000 de euro, căutat de autorităţile din Elveția. În data de 04.07.2022, în jurul orei 09:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca 'bun căutat pentru confiscare', alertă introdusă de autorităţile din Elveția în luna iunie a acestui an.

Autoturismul, în valoare de 60.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă realizat de Poliţia de Frontieră Română.

 

coral