Un român din Italia dornic de distracţie a mers pe o stradă din Roma însoţit de un prieten, ştiind că zona este frecventată de prostituate.

Bărbatul a avut parte de surpriza vieții când a dat chiar peste soţia sa care discuta cu potenţiali clienţi.

Românul și amicul său au lovit-o pe femeie și au târât-o cu forța până la mașină. Ulterior au fost acuzați de carabinieri de răpire.

Bărbatul s-a împăcat cu soția și s-au întors împreună în România, însă aici a omorât-o pe femeie și s-a sinucis, informează FrosinoneWeb.

Curtea de Apel din Roma a pronunţat recent verdictul definitiv în cazul unui italian de 32 de ani din localitatea Frosinone, acuzat de răpire, vătămare corporală și tâlhărie, caz care a scos la iveală o tragedie. Bărbatul, alături de un amic român, a fost protagonistul unui incident violent care s-a consumat pe o stradă din Roma în 2019. După o seară în care au sărbătorit cu prea mult alcool, cei doi au mers pe o stradă din Roma frecventată de prostituate. Acolo, românul a fost șocat să-și găsească propria soție, care racola clienţi. Cei doi bărbaţi au bătut-o şi au luat-o pe femeie cu forța – au târât-o de păr la maşină şi au continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele. Un poliţist prezent la faţa locului şi-a anunţat colegii, iar carabinierii au plecat în căutarea românului furios, care demarase în trombă cu maşina.

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi în cele din urmă şi acuzaţi de răpire, vătămare corporală şi tâlhărie, pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Chiar dacă era acuzat de comiterea unor infracţiuni grave, românului i s-a permis să se întoarcă în România alături de soţia sa. Aici a avut loc însă o tragedie. Bărbatul nu a putut uita faptul că îşi văzuse soţia cum îşi vindea trupul, şi, în timpul unei discuţii aprinse, acesta şi-a împuşcat mortal partenera de viaţă, apoi s-a sinucis.

Italianul de 32 de ani care îl însoţise în acea zi a fost singurul judecat în acest caz, iar zilele trecute Curtea de Apel din Roma l-a condamnat la trei ani de închisoare.

coral