Un roman, sofer de tir, a trait in Spania o experienta terifianta, pe care n-o va putea uita toata viata, dupa o intalnire fixata de un site de socializare.

In varsta de 37 de ani, romanul Florin a cunoscut in iulie 2019 o fata pe site-ul de intalniri Badoo.

Aceasta l-a abordat, i-a marturisit ca se numeste Daniela Mendoza, are 24 de ani si e din Republica Dominicana, apoi i-a dat o intalnire, dupa ce s-au ”cunoscut mai bine” pe WhatsApp.

Florin si-a lasat tir-ul la firma unde lucreaza si a plecat un masina proprie, un Renault Clio, la intalnirea fixata cu fata care ii trimitea tot felul de mesaje incitatoare, in care, printre altele, ii povestea ce lenjerie intima poarta.

Intalnirea s-a produs la Gallur, o localitate din regiunea Zaragoza. Fata s-a urcat sprintena in masina, l-a sarutat pe proaspatul ”iubit” si l-a rugat sa mearga ”o fuga” pana ”la casa bunicii”, pentru ca vrea sa ia de acolo ceva mai gros, pentru ca afara este frig.

Cum, dupa acest mic ”ocol” cei doi planuisera sa-si petreaca noaptea intr-un hotel, Florin a acceptat s-o conduca pe fata la ”bunica” .

Asa au ajuns cu masina pe o straduta neasfaltata din zona, unde se distingea o casa darapanata.

Fata a sarit din masina, nu inainte de a-l ruga pe roman sa stinga farurile, si a revenit in scurt timp insotita de doi indivizi.

Cei doi l-au scos cu forta din masina pe Florin, l-au batut, apoi l-au legat si i-au pus cutitul la gat, cerandu-i sa le dea toate bunurile pe care le avea asupra sa.

Pentru a fi si mai convingatori, agresorii i-au aplicat victimei si cateva electrosocuri, noteaza ziarulromanesc.es.

A urmat un jaf in stil ”mare”, romanul fiind deposedat de tot, de la masina, bani, carduri de credit, pana la telefonul mobil, ceasul si pantofii pe care-i avea in picioare!

Ranit si descult, Florin a fost desoperit de o femeie care a alertat politia.

Ancheta s-a impotmolit, dupa ce profilul fetei de pe site a disparut, iar telefonul ei a fost blocat, dar anchetatorii au prins un alt fir care i-a dus la faptasi.

Cei trei, fata si cei doi indivizi care l-au jefuit si batut pe Florin au fost prinsi, dupa ce au mai atacat un spaniol agatat tot pe site-ul Badoo, si au ucis alti doi barbati, dupa ce i-au jefuit.

Femeia se numeste Hedangelyn Candy Arrieta, o venezueleana de 34 de ani iar cei doi barbati sunt Mohamed Achraf, iubitul fetei, un marocan, si spaniolul Jose Antonio Melendez.

La audieri, Florin a spus ca fata era ”foarte sexy”, imbracata ”lejer” in maieu si pantaloni scurti.

Criminalii au fost prinsi in cursul lunii septembrie, dar povestea de groaza traita de Florin a fost facuta publica acum. coral