Un bărbat a rămas fără o jumătate de craniu și habar nu are ce s-a întâmplat cu el, scrie Mirror.co.uk.

Brandon Alexander își amintește că a plecat de acasă pentru a merge să cumpere mâncare pentru el și mama lui, dar s-a trezit trei zile mai târziu la spital.

Nu a reușit să găsească nicio înregistrare video sau vreun apel la urgențe. Creatorul de conținut în vârstă de 21 de ani a plecat de acasă pe skateboard și a parcurs traseul normal, menționând că a mers cu o viteză adecvată.

El a spus: „Cunosc aceste străzi ca pe dosul mâinii mele. Cunosc acest skateboard ca pe dosul mâinii mele. Nu exista nicio posibilitate să cad. Dacă aș fi căzut pur și simplu, aș fi avut un fel de tăieturi pe mâini, pentru că, evident, m-aș fi sprijinit în ele, dar nu există nimic din toate astea”.

Băiatul a continuat: „Nu există filmări, niciun apel la 911, nicio înregistrare a la spital. Există un raport foarte vag al spitalului care a fost investigat de numeroase autorități. Nu am răspunsuri, nu există o explicație despre cum am ajuns la spital”.

Brandon Alexander a mai declarat: „Am fost internat la spital imediat după ora 21:00, la 23 de minute după ce am plecat din casă să iau de mâncare, din fericire, mi-am revenit bine după operație.”

Brandon, din Manhattan, SUA, a fost în comă timp de trei zile, dar și-a revenit complet. A suferit o leziune complexă al osului temporal.

Însemna că osul care leagă maxilarul de craniu a fost fracturat în mai multe părți pe partea stângă a capului.

Brandon știe că accidentul său este mult mai mult și vrea răspunsuri.

El a adăugat: „Mi-e dor de viața mea, mi-e dor de agitație și mi-e dor să mă trezesc dimineața și să fac lucrurile în viață, accidentul m-a lăsat cu adevărat neajutorat”. coral