Un clujean a depus plângere la Poliţie împotriva unui bărbat care i-a dat o palmă, în timp ce se deplasa cu trotineta pe pista special amenajată.

Mai exact, în timp ce tânărul mergea cu trotineta pe pista de biciclete de pe strada Dorobanților, acesta a trecut la limită pe lângă doi bărbați care se plimbau chiar pe pistă, atingându-l pe unul dintre ei. În urma incidentului, bărbatul care a fost atins de tânărul aflat pe trotinetă s-a întors după el și a început să îi adreseze injurii și să îl lovească.

Dacă mă poate ajuta cineva cu un share să îl identificăm pe acest individ violent , am fost şi am depus plângere pentru loviri, şi cu acordul poliţiei cer ajutorul publicului”, a scris tânărul agresat, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

El a postat un clip în care se vede cum este lovit de un bătrânel, după ce intră în el cu trotineta. Tânărul a vrut să-i dea o lecţie pensionarului pentru că circulă pe pista dedicată bicicliştilor, dar a fost şifonat de bătrânel. A fost pălmuit şi împins până a fost pus la pământ.

Filmuleţul a fost postat fără sunet „pe motiv de limbaj licenţios”, a precizat tânărul.

coral