Un turist cazat la o pensiune din Predeal a snopit în bătaie o prostituată, după care a deposedat-o de nişte bunuri. Toate aceste fapte s-ar fi întâmplat din cauza unor neînţelegeri între fata care îşi vindea trupul şi bărbatul cazat la unitatea de primire turistică. Bărbatul de 40 de ani a fost reţinut de către oamenii legii.

Un turist a snopit în bătaie o prostituată

Un caz şocant a avut loc în Predeal, acolo unde un bărbat şi-a „comandat” o prostituată, la pensiunea la care era cazat, dar ce a urmat mai apoi s-a tranformat în caz penal. Bărbatul a snopit-o în bătaie pe tânără, după care a deposedat-o de câteva bunuri.

Un bărbat din Braşov a venit în Predeal pentru a se distra un pic, aşa că nu a mai stat pe gânduri şi a chemat o prostituată, însă finalul a fost unul şocant pentru tânăra de numai 21 de ani care venise pentru a-i oferi servicii sexuale.

Prostituată de 21 de ani şi bărbatul din Braşov ar fi avut parte de câteva neînţelegeri, motiv pentru care turistul a luat-o la bătaie pe tânăra şi, mai mult de atât, acesta i-ar fi furat şi o sumă de bani. Tânăra nu a mai stat pe gânduri şi a anunţat imediat oamenii legii.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 21 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o locaţie turistică amplasată pe raza Staţiunii Predeal, ar fi fost agresata fizic şi ulterior deposedată de o sumă de bani, de către o persoană de sex masculin. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, din judeţul Argeş, s-ar fi cazat la o pensiune din staţiune, iar în urma unui anunţ postat pe un site online, ar fi contactat-o telefonic pe tânăra în cauză, stabilind o întâlnire cu aceasta în vederea obţinerii unor favoruri sexuale, contracost. La un moment dat, între cele două persoane au survenit neînţelegeri, în urma cărora femeia ar fi fost agresata fizic de către bărbatul în cauză, iar ulterior, având un comportament ameninţător, acesta i-ar fi sustras o sumă de bani”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

„Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tâlhărie calificată» şi «lovirea sau alte violente», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, a mai precizat sursa citată.

Românca răpită în Italia, sechestrata două luni de trei bărbaţi, într-un apartament

Elena, românca în vârstă de 17 ani, dată dispărută în urmă cu două luni, a fost răpită şi sechestrata două luni de trei bărbaţi, într-un apartament. Fata a fost găsită de familie şi poliţişti, după o acţiune în forţă într-un apartament situat în zona gării din oraşul Grosseto, Italia.

Elena a dispărut de acasă, din oraşul Grosseto, pe 7 august 2020, iar timp de aproximativ 58 de zile a fost ţinută sechestrată într-un apartament din acelaşi oraş, în zona gării.

Luni, 5 octombrie, părinţii Elenei au primit o informaţie, de la un roman, despre fiica lor care ar fi ţinută sechestrată în apartamentul de pe via Saturnia şi au anunţat imediat forţele de ordine.

Sechestrata două luni de trei bărbaţi, într-un apartament

Astfel, poliţiştii au intrat în apartament şi au găsit-o pe Elena în viaţă. În acelaşi apartament, poliţiştii au găsit trei bărbaţi romani. Fata a fost dusă la un spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a fost consultată, starea ei fiind una bună.

Avocatul familiei româncei a declarat pentru presă din Italia că Elena a fost ţinută în acel apartament împotriva voinţei sale şi a fost bătută des în cele aproape două luni în care a fost sechestrata. coral