La scurt timp dupa ce s-a facut o descindere in forta in casa unui barbat din Caracal, Politia Romana face primele declaratii in legatura cu cazul fetelor disparute dupa ce au luat masina de ocazie spre casa.

Potrivit primelor informatii ale anchetatorilor, in curtea unui fost mecanic auto au fost gasite ramasite umane, precum si haine, iar acum se crede ca ar fi vorba despre cele doua adolescente disparute.

Politia Romana face primele precizari in cazul descoperirilor macabre din Olt

Ies la iveala noi informatii socante despre acest caz care tine pe jar o tara intreaga de mai bine de 24 de ore. Potrivit unor surse, una dintre fetele rapite a sunat la 112, chiar din curtea ucigasului. Ea le-ar fi spus oamenilor legii ca a fost rapita si ca are nevoie de ajutor. Desi a fost localizata, politistii nu au putut intra in curtea criminalului, pentru ca nu aveau mandat.

„Conducerea Politiei Romane a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, pentru a sprijini cercetarile desfasurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitatile se desfasoara sub coordonarea unui procuror", a informat Politia Romana.

"IGPR trimte echipe ca sa ofere sprijin. Cu siguranta cei de la Medicina Legala vor da astazi un rezultat. Audierile sunt in curs. Barbatul este in custodia Politiei si va fi audiat. Toate audierile se desfasoara in sub coordonarea unui procuror", a declarat Georgian Dragan, purtator de cuvant IGPR.

Alexandra, una dintre fete, a disparut zilele trecute, in timp ce se intorcea din Caracal. Ea a luat o masina de ocazie, dar nu a mai ajuns acasa. Cea de-a doua fata a disparut in luna aprilie in conditii asemanatoare.

coral