Marele artist si-a prevazut sfarsitul?! Mihai Constantinescu si-a pregatit mormantul la Cimitirul Ghencea imediat dupa Craciun. Una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe indragitul cantaret a facut declaratii cutremuratoare. Artistul era de nerecunoscut, “o mana de oase si piele”. Atentie, urmeaza marturii in premiera nationala!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca prognosticul in cazul artistului este rezervat. “Artistul, din pacate, se afla in stare foarte grava la Terapie Intensiva, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost internat luni dimineata, a venit in UPU in stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, a precizat ministrul.

Anul trecut, medicii i-au extirpat un rinichi

Una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe Mihai Constantinescu a facut declaratii cutremuratoare. Inca de la finalul anului trecut, cunoscutul artist si-ar fi prevazut sfarsitul. A fost momentul in care a inceput sa-si pregateasca locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

“Se simtea rau inca de la inceputul lui 2018. L-am vizitat, acum, si era o mana de oase si piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio sansa de supravietuire. Are mormantul deja pregatit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi si au aparut complicatii. Este foarte grav! Familia s-a impacat cu situatia”, ne-a povestit o persoana apropiata de Mihai Constantinescu.

Dezvaluirile nu se opresc, insa, aici. “Este casatorit cu Simona Secrier, au facut nunta in secret. In ultimul an, femeia a renuntat la munca si a preferat sa stea langa sotul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va mosteni apartamentul pe care l-au achizitionat cu ajutorul unui credit. Asta este toata averea cantaretului. Nu are nimic altceva pe numele sau”, ne-a mai dezvaluit sursa citata.

A pacalit moartea inainte de Craciun

Tot persoana mai sus amintita ne-a mai declarat ca Mihai Constantinescu a pacalit moartea inainte de Craciunul trecut, iar tratamentele si recomandarile primite de la specialisti au reusit sa-l stabilizeze. La doar cateva luni de la momentul de cumpana din iarna, mai exact in martie, anul acesta, cantaretul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sanatate. Atunci, el a fost nevoit sa isi anuleze concertele. Indragitul artist de muzica usoara a implinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

sursa:cancan.ro

coral