News Flash:

Unanimitate cu sughituri la Consiliul Judetean pentru conectarea Aeroportului la infrastructura rutiera si ferata

26 Februarie 2015
1084 Vizualizari | 1 Comentarii
BZC Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8741 RON (-0.0001)
USD: 4.0207 RON (+0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Consiliul Judetean Cluj a aprobat marti seara, in unanimitate si in sedinta extraordinara, asocierea cu CNADNR si SNCFR pentru realizarea proiectului de interconectivitate intre aeroport, structura rutiera si feroviara. Din asociere nu mai fac parte Primaria Cluj si Primaria Apahida.

Consiliul Judetean
va fi liderul asocierii „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Avram Iancu Cluj”., iar cererea de finantare catre Uniunea Europeana va fi semnata de vicepresedintele Ioan Oleleu, la propunerea consilierilor liberali

Desi in poriectul initial fusese desemnat aeroportul ca si lider al asocierii, managerul David Ciceo a motivat ca documentele au fost deja elaborate, distribuite si aprobate, in numele Consiliului Judetean si ca schimbarea acestora nu mai poate fi efectuata pana la data limita pentru depunerea proiectului.
Pentru realizarea proiectului, consilierul PSD Dan Canta a cerut imperativ executivului sa urmeze dispozitiile deliberativului Consiliuli Judetean si sa inceteze cu contrele indreptate impotriva aeroportului.
O discutie cu partile implicate si grupurile de consilieri a avut loc si in cursul diminetii, la sediul Prefecturii.

Vezi mai jos hotararea Consiliului Judetean Cluj:
Art. I Hotararea Consiliului Judetean Cluj nr. 30 din 28 ianuarie 2015 privind emiterea acordului de principiu pentru depunerea Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Avram Iancu Cluj” se modifica dupa cum urmeaza:
Art. I Hotararea Consiliului Judetean Cluj nr. 30 din 28 ianuarie 2015 privind emiterea acordului de principiu pentru depunerea Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Avram Iancu Cluj” se modifica dupa cum urmeaza:

1. Alineatul 2 al articolului 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
“(2) Aeroportul International Avram Iancu Cluj R.A., in calitate de lider va efectua toate demersurile legale in vederea obtinerii finantarii nerambursabile”.

2. Alineatul 3 al articolului 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„Se emite acordul de principiu al Judetului Cluj pentru asocierea cu Aeroportul International Avram Iancu Cluj R.A., Societatea Nationala CFR SA si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in vederea realizarii obiectivelor aferente Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri si marfa la Aeroportul International Avram Iancu Cluj”.

3. Dupa alineatul 3 se introduce un nou alineat, nr. 4, care va avea urmatorul cuprins:
„Conditiile asocierii vor fi stabilite ulterior si vor fi aprobate prin hotarare a Consiliului Judetean Cluj”.

4. Dupa alineatul 4 se introduce un nou alineat, nr. 5, care va avea urmatorul cuprins:
“In situatia obtinerii finantarii nerambursabile, Judetul Cluj va asigura, dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici, contributia proprie aferenta obiectivelor a caror realizare este in sarcina sa, in cuantum maxim de 2.881.580 euro, asa cum este prevazut in Analiza cost – beneficiu comunicata Consiliului Judetean Cluj cu adresa nr. 4038/23.02.2015″.

Art. II. Prezenta hotarare se comunica prin intermediul secretarului judetului, in termenul prevazut de lege, Directiei Generale Buget-Finante, Resurse Umane; Directiei Juridice; Directiei Dezvoltare si Investitii; Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului; Aeroportului International Avram Iancu Cluj R.A., Societatii Nationale CFR SA si Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, precum si Prefectului Judetului Cluj si se aduce la cunostinta publica prin afisare la sediul Consiliului Judetean Cluj si pe pagina de internet „www.cjcluj.ro”.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primaria cluj primaria apahida consiliul judetean uniunea europeana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 33 queries | Mysql time :0.020031 (s)